Winkhaus activPilot – Modularni sistem okovja za okna

Inovativni sistemi za okna podjetja Winkhaus so inteligentno premišljeni in posebej zmogljivi. Proizvajalci oken, prodajalci, arhitekti, investitorji in uporabniki po celem svetu cenijo predvsem visoko Winkhausovo kakovost materiala in obdelave z dolgo življenjsko dobo. Odporne površinske obdelave okovja poskrbijo, da se estetika in delovanje s časom ne poslabšata.

Preberi več

activPilot Comfort PADM – Naraven zrak v prostoru s pritiskom na gumb

Pozabite na redno ročno zračenje – to mirno prepustite svojim oknom! Z edinstvenim sistemom activPilot PADM in novim pogonom za okovje serije BDT podjetja D+H lahko prostori zdaj dihajo redno in popolnoma neodvisno od uporabnika.

Preberi več

activPilot Comfort PADK – Okensko okovje za prijetno ozračje doma

Zračenje prostorov v vetru in slabem vremenu? Zapuščanje hiše pri odprtih oknih? Vse je slišati precej tvegano – vsaj do zdaj. Novo okensko okovje activPilot Comfort PADK prinaša novo doživetje doma. S to inovacijo Winkhausa dobijo okna tretjo dimenzijo. Zdaj jih ni mogoče le odpirati in nagibati, ampak jih lahko tudi vzporedno odmaknete za režo za zračenje po celotnem obodu.

Preberi več

activPilot Concept – Novi standard nagibno vrtljivega okovja

activPilot v enem samem sistemu združuje vse rešitve, ki bodo v prihodnje sestavni del novega standarda. Osnovo sistema tvori že poznana tehnologija okovja autoPilot. Prevzeli in izboljšali smo vse zanesljive prednosti te generacije, od varovala zatičev v ležaju škarij do ravnih delov, ki so enostavni za vgrajevanje, ali progresivnega vpotega škarij. Pri novi generaciji okovij se še naprej ohrani edinstvena sistemska rešitev prenosa moči v obliki stabilne povezave zunanjih delov, ojačanih z vijačno vezjo.

Preberi več

activPilot – Z jasnim pogledom do pravega okenskega okovja

Okna so vaša povezava z zunanjim svetom. In obratno. Vselej izberite kakovostno okovje! Svetloba in zrak za vaš dom: Okna so nepogrešljiva. Vendar naj vas okna tudi varujejo pred poletno vročino, zimskim mrazom, vlago… in pred vlomilci. Zato sta funkcionalnost in zaščita oken še posebej pomembni. Nanju pa odločilno vpliva okovje.

Preberi več

Flyer

Kakovost – narejeno v Nemčiji. Podjetje Winkhaus je ponosno na svojo že več kot 160-letno tradicijo. Podjetje je še danes – že peto generacijo zapored – trdno v družinskih rokah. Naše stranke po celem svetu cenijo kompetentne storitve, izredno visoko kakovost izdelkov in inovativne rešitve na področju okenske in vratne tehnike.

Preberi več